Sen Yaz Bulurum..

Youtube Video Çekmek I Vlogger Nedir ?

Youtube Video Çekmek I Vlogger Nedir ? 

Youtube Video Çekmek I Vlogger Nedir ? 




Merhaba dostlar ben  aslan  ağzı bilgiler blog kurucu ali sizler için Youtube da 13 bölüm lük seri halinde yayınladığım vlog videoların dan edindiğim  tecrübelerinden  bahsedeceğim . İyi okumlar değerli okuyucum .

Değerli insan ; Youtube izliyordun birden önüne youtube dan  para kazanmak adlı bir viddeo gördün ve tıkladın adam  atlatıyor önce bir  gmail açamanı ve daha sonra da youtube da oturum açmanı söylüyecektir . Daha sonra ayarlar kısmından para kazanma özlliğini açmanı söyleyecektir . Para kazanmak için adsense hesabının olması gerek , Adsense hesabı açmak için tıkla  adsense hesabını actıktaktan sonra  onaylanma suresı var onayalandıktan sonra youtube adsenseyi bağlıyorsunuz arkadaşlar fotosunu bulamadım ayarlar kısmından bagla dediğiniz de size zaten oturum aç diycek sonrada bağlıcaksınız hayırlı olsun . 

Evet gelelim ne çekeceğinize , değerli okuyucum ben cok video çektim en son vloger karar verdim . Bence en zor dal vlogger ama emin olun  en eglencelı olan ve sıcak kanlı olan taraf ta o değerli takipcim örnek videolarım için  anasayfamdaki youtube ikonundan gidebilirsiniz . Tıkla

Vlogger nedir nasıl çekilir  : Arkadaslar vlogger kendi normal yaşantınızı video ya yansıtmak sizi izleyen kitle sizinle beraber yasıyormus gıbı hıssetmesidir. o yüzden zorlayıcı bir sürec olacagından emin  olun eğerki başlıcaksanız  youtube bir ay boyunca stok yapın arkadaslar youtube vıdeo yayınlamayın . size tavsiyeler seklinde yazacagım iyi okuyun .

Öncelikle youtube başlamak istiyorsanız arkadaşlar güzel bir İsim , Sonra kapak , profil fotosu ayarlamanız lazım size bir sonraki bu yazını devamı olarak nasıl alt kanal olusturulur kapak fotosu nasıl hazırlanı onu çekegim arkdaslar  beraber onu izleye biliriz .

İsim , Kanal kapağı , profil kapağı ayarladıktan sonra bizim için saat önemli arkadaşlar . Peki nedir saatin önemi Şurdan örnek verirsem siz dizi izliyorsunuz değilmi en azından  4-5 tane diziniz var ve saat kaçta oynuyacağını hangi gün  oynayacağını iyi bilirsiniz .  O yüzden saat ve gün  önemlidir tabiki ben kanalımı actıktan sonra  şuan  ders çalıstıgım için üniversiteye geçişim gerçekleştikten sonra video saatini gününü ayarlayacağım .

İsim,fotoraflar,saat ve gün ayarladıktan sonra kanal bir köşede dursun arkdaşlar kamera olarak  cep telefonu kullanmanız tavsiye ederim eger durumunuz kamera almaya yetmıyorsa .  arkadaslar bir ayda en  az  20 video çıkarmanız gerek ve ben de öyle yaptığınızı düşünüyorum bir ayın sonunda ilk  bölüm   olarak güzel bir fragman yapmanızı tavsiye edorum örnek  video için tıkla evet ilk videonuzu attıktan sonra açıklama kısmını videonuzda geçen kelimelerden  güzel ce doldurun iletişim araçlarını  unutmayın .  

Daha sonra  hafta da iki video atın  herke günde der ama siz  ilk  başta öyle yapın , daha sonra o videolar yayındayken yine stoklayın stokladıktan sonra günlük video geçin arkadaşlar saatiniz belli olsun ama genede . 

Benden bukadar arkdaşlar alt kanal nasıl olusturulur profil kapağı  nasıl yapılır blog  yazım için tıkla .
PAYLAŞ

0 Yorum

Yorum Gönder

Mesajın alındı cevaplayacağım biraz sabır lütfen.

Yayın üstü reklam

Yayın ortası reklam 1

Yayın ortası reklam 2

Yayın altı reklam