Sen Yaz Bulurum..

Erzurum Üniversitesi Online Yaz okulu Başvurusu Nasıl Yapılır (Resimli Anlatım)

Erzurum Üniversitesi Online Yaz okulu Başvurusu Nasıl Yapılır (Resimli Anlatım)

Erzurum Üniversitesi Online Yaz okulu Başvurusu Nasıl Yapılır (Resimli Anlatım)

Merhaba arkadaşlar bu yazımda size kendimde başvuru yaptığım erzurum atatürk üniversitesine nasıl başvuru yapacağınızı anlatacağım. Erzurum Üniversitesi Online Yaz okulu Başvurusu Nasıl Yapılır konu başlıklı yazımda sizlerinde yararlanmasını istedim. Ben kendi bölümüm olan İnşaat Mühendisliği bölümü ile alakalı durumu anlatacağım. Diğer bölümlerde bu yazıdaki mantıkla başvuracaklardır.


Erzurum Üniversitesi Online Yaz okulu Başvurusu Nasıl Yapılır (Resimli Anlatım)

Değerli arkadaşlar , öncelikle hepinize sağlıklı günler dilerim. Size gerekli belgeler ve neler yapmanızı anlatacağım.

Okuduğunuz üniversite eğer yaz okulu açmıyor ise okulunuzda başka yüksek okullardan ders alabilmeniz için size bir form vereceklerdir bunu online şekilde indirebilirsiniz.

Bayburt üniversitesi , Başka yüksek okuldan ders almak için doldurmanız gereken form örneği ekteki gibidir.




Evet arkadaşlar bu formu sizde kendi üniversitenizden dolduracaksınız. Bu formu doldurmak için gerekli olan bilgiler şu şekildedir:

Öğrenci bilgileri , Yaz okulundan ders almak istenen okulun bilgileri, Yaz okulunda alınmak istenen derslerin ismi ve kendi okulunuzdaki derslerin karşılaştırılması gibi düşüne bilirsiniz.

İlk kısımda okuduğunuz üniversitenin o dersin kodunu ve ismini karşısına da erzurum atatürk üniversitesinin alacağınız dersin adını yazacaksınız ekstra şu terimleride yazmalısınız.

Öncelikle sizin Okulunuzun derse ait ( T , U , K , ECTS ) değerlerini girmeniz ve karşısındada erzurum atatürk yaz okulunda almak istediğiniz dersin ( T,U,K,ECTS) değerlerini girmeniz gerekmektedir.

Peki nedir bu T, U, K, ECTS ?

  • T: Teori Kredisi demek.
  • U: Uygulama Kredisi demek
  • K: Kredi demek
  • ECTS: ders saati demek
Bu değerlerin ne olduğunuda öğrendiysek formu doldurduk demektir. Bu formu doldurduktan sonra erzurum atatürk üniversitesinin ders içeriğine ulaşmanız lazım kendi okulunuz sizden ders içeriği oluşturmanızı isteyecektir. 

Erzurum ATATÜRK üniversitesi Ders içeriğini sizler için link olarak bıraktım. Arkadaşlar ben sadece kendi bölümüm olan İnşaat Mühendisliği bölümü için ders içeriği indirdim. Erzurumun kendi sitesinden bu içeriğe sizde ulaşabilirsiniz.



Şimdi , Formu doldurduk ders içeriğinide indirdik, tek bir şart kaldı Kimlik fotokopisi 

Kimlik fotokopisi için E-devletten kimlik fotokopisi indirebiliriz bunun için size link vereceğim. 


Burada Nasıl yapacağınızda anlatayım :) 

Öncelikle linke tıklayın ve E devlet ile giriş yapın. Ve çıkan metni okuduktan sonra alttaki kutucuğa tik atıp ilerleyin.

Daha sonra karşınıza şu şekilde bir ekran çıkıcak.




E-Devlet Nufüs Kayıt Belgesi Sorgulama ekranında yapmanız gerekenler şunlar.

  • Kişi
  • Hayır
  • Hayır
  • Kurum Talebi
  • Açıklama çıkıcaktır: Bu açıklama kısmına Kendi okulunuza vereceğiniz için Kendi okulunuzun adını yazın.
  • Sorgula diyerek ilerleyin.
Ufak bir bilgileriniz olduğu tablo çıkıcak. Bunu indir diyerek bilgisayarınıza indiriyorsunuz.

Yapmanız gerekenler bu kadardı. Şimdi yapmanız gereken bu 3 belgeyi danışmanınızdan aldığınız E-mail adresine göndermelisiniz.

Mail Atmak İçin Kısa bir metin girmeniz faydanızadır.

Danışmanınıza veya Yüksek okula atıcağını kısa bir metin.


Merhaba,                                                                                                                                  
                                                                           
Okulunuzun ismini yazın  Öğrencisi olarak yaz okulunu Alacağınız okulun ismini yazın almak istiyorum. Okulun ismini yazın Üniversitesinin Ders içeriği, Nufüs kayıt  ve alacağım derslerin ismini yazdığım ders formunu Ekte bulabilirsiniz. Gereğini bilgilerinize arz ederim.



Bu metni yazdıktan sonra 3 dosyayı ek kısmına eklemeyi unutmayın. Ve konu kısmına Yaz Okulu yazmanız sizin faydanıza olacaktır.


Arkadaşlar yapmanız gereken bir çok şeyi anlattım. Erzurum Atatürk üniversitesi Yaz okulu 2020 online eğitim olacaktır. Size Erzurum Atatürk üniversitesi Yaz okulu 2020 online eğitim için nasıl başvuru yapacağınızı elimden geldiğince anlattım. Dediğim gibi Farklı bölümlerde bu mantıkla Erzurum Atatürk üniversitesi Yaz okulu 2020 online eğitime Kayıt yaptırabilirler.


Erzurum Atatürk üniversitesi Yaz okulu 2020 online eğitim Yılı Başvuru zaman ve bilgileri ektedir.




Buraya kadar okuyup işinize yaradıysa lütfen alttaki butonlardan paylaşabilir ve yorum yaparak eksik ve yanlış bilgileri düzeltebilirsiniz. Yorum yaparak güzel veya kötü eleştirilerinizde bekliyorum.

Alttaki butonlara tıklayarak tüm arkadaşlarınıza paylaşmanızı temenni ederek bir sonraki yazımda görüşmek üzere.


Etiketler:  Erzurum Üniversitesi Online Yaz okulu Başvurusu Nasıl Yapılır,Erzurum Üniversitesi Online Yaz okulu Başvurusu,Erzurum Üniversitesi Online olacakmı,Online yaz okulu yapan yerler,online yaz okulu kaydı nasıl yapılır,



PAYLAŞ

1 Yorum

Mesajın alındı cevaplayacağım biraz sabır lütfen.

Yayın üstü reklam

Yayın ortası reklam 1

Yayın ortası reklam 2

Yayın altı reklam